Om LGF

Lemvig Gymnastikforening af 1878, i daglig tale kaldet LGF, har hjemme i Lemvig by på adressen Vesterled 2, 7620 Lemvig.

Af vedtægterne fremgår følgende “Foreningens formål er at give medlemmerne adgang til deltagelse i alle former for idræt, som medlemmerne måtte ønske og som foreningens økonomi tillader”.

LGF afholder den årlige generalforsamling ultimo marts måned, hvor alle medlemmer der er fyldt 16 år har stemmeret.

Hos LGF tilbydes der fodbold, flexfodbold, gymnastik, dans, bordtennis, idrætsmærker og stavgang i klubbens motions- og atletikafdeling. Foreningen tæller pt. ca. 1600 medlemmer.

Ved siden af idrætten er LGF særdeles aktiv ved forskellige arrangementer, eksempelvis loppemarked, koncerter, revy, stævner m.m. og tilstræber dermed at være en aktiv del af det kulturelle miljø i Lemvig Kommune. Den største årlige begivenhed er det internationale fodboldstævne Limfjords Cup, hvor ca. 1500 børn og unge samt ledere og forældre mv. gæster Lemvig. Man kan læse nærmere herom på Limfjords Cuppens egen hjemmeside: www.limfjordscup.dk.

LGF råder over banerne på og omkring Lemvig Stadion, Vesterled 2, hvor vi har vores eget klubhus. På Godsbanevej 19 har foreningen “LGF Huset”, der bl.a. indeholder en minihal på ca. 400m2. LGF bruger derudover lokaler på byens skoler og i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Fra den 1. juli 2005 er det lovpligtigt for idrætsforeninger at indhente såkaldte børneattester på trænere, instruktører og holdledere, før de ansættes til at have direkte kontakt med børn under 15 år. LGF ønsker at sende et meget klart signal om at børnekrænkere og brugere af børnepornografi ikke har nogen adgang til foreningen. Det er derfor i august 2005 blevet vedtaget at alle instruktører, trænere og ledere i LGF skal underskrive samtykke til indhentning af oplysninger fra Det Centrale Kriminalregister vedrørende krænkelse af børn og unge under 15 år, læs mere herom ved at klikke her.

I LGF har vi et frugtbart kammeratskab, stærkt socialt samvær, stor hjælpsomhed, respekt og forståelse for den enkelte. LGF er en stor og god forening, hvor der er plads til alle. De tre bogstaver kan også stå for:

· Liv. En levende idrætsforening som med lange historiske rødder udvikler sig i pagt med tiden.

· Glæde. En idrætsforening hvor vi tilstræber at det skal være en glæde at færdes, både for aktive og ledere.

· Forventninger. Vi tilstræber at leve op til medlemmernes forventninger og samtidigt stille forventninger til alle om at vi gennem god opførsel og positiv adfærd fælles udvikler foreningen, så vi kan være stolte af LGF nu og i fremtiden.

Hanne Sig Weibel
Formand

Skriv til os

51940351